Biomedica

Инфективни заболувања

Нудиме тестови за дијагноза на бактериски, вирусни, паразитни и габични заболувања.

Како резултат на соработката со нашите партнери, производите и услуги кои сме во можност да ги понудиме, се со врвен квалитет.