Biomedica

Алергија

Со оглед на фактот дека алергиите земаат се поголем замав, соответно се зголемува и потребата од серумско алергиско тестирање на IgE. 

Заедно со нашите партнери ние ќе ви помогнеме да ги задоволите тие потреби.

Ние нудиме широк спектар на алергиски тестирања на:

  • Инсекти и животни
  • Храна
  • Алергени во професионална и животна средина